søndag 7. mars 2010

Pass på, pass på.

Det er mye man må passe seg for. Ikke ha på masse varme i setet på bilen, da får du hemoroider. Heller ikke trøkk til for mye på do, da kan også hemoroidene komme. Og hvis man holder seg for lenge med å gå på do, kan lukkemusklene bli slappe. Da gjør man i buksa innen man er 60. Man må ikke underernære kroppen, da blir man som Posh-spice. Lollipop. Det vil si et veldig stort hode i forhold til kroppen og ribbein tytende ut hvor som helst.
Man må også passe seg for å bruke mye penger. For plutselig er det ingen penger igjen, og man blir skuffet og sinna på seg selv. Man kan få lyst til å piske seg selv litt, men det anbefales ikke.
Man må passe seg for haien. Det sier AK. Og de giftige paddene, de gir deg hjerteinfarkt. Og sikkert dårlig ånde.
Men det man må passe seg mest for, er å snike i køen på matbutikken. Da klikker det for den hissige taxisjåføren du snek foran. Man kan tenke seg at han sliter på hjemmebane med utro kone og tenåringsbarn. Da skal man ikke snike. Da hever taximannen stemmen, nemlig. "Har du hørt om kø?? Så still dæ i'n da, for faen! Æ va før dæ! Fy faen, du gikk foran mæ."
Så kaster han sine varer foran dine, fråder litt, men smiler som om ingenting har skjedd til den litt nervøse kassadama som også later som hun ikke hørte noe, i frykt for å få en strak høyre.
Du blir også litt hissig, det må da gå an å si i fra på en litt roligere måte? Men du later som ingenting og smiler til kassadama du også. Da du kommer hjem forteller du historien til de fjorten barna og tre konene dine. "Typisk nordmenn".

Det er bedre å danse med haien enn å snike i køen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar