mandag 7. desember 2009

Bygdefest og svigers.

Sterk Reklame er ferdig. Litt skuffelse ute og går, siden vi ikke vant. Ikke blant topp tre en gang. Bygdefest hadde slått bra an i reklamebransjen det er jeg overbevist om.
Besøk på jobb på torsdag av fulle mennesker gjorde dagen litt bedre, men stakkars kundene. Andreas mente alle skulle få besøk av kvinnfolk, og at han og jeg og rfsu skulle ta en tur på bakrommet. Tornerose hadde "nice ass" også.
En og en halv time ble tilbrakt på Burger King. Takk til Pott. Der lærte vi at dansk er uforståelig, og man trenger ikke 4358 små poser med salt, pepper og ketchup. Men engelskmenn blir glade for en gratis halvliter.

Så bar det til Steinkjer. Man skulle møte svigers for første gang. Det var nervøse sommerfugler og skilpadder. Men det hadde jeg jo ingen grunn til å ha, så de forsvant fort. Det gikk veldig bra, helt til man ble stupdritings og danset med svigeronkel og fikk karsk over hele låret. Byen husker man ikke, og man blir kalt voldtektsmann.
Men man fikk koselig julekort. Og på nyåret kommer det 28 stk av Nilsen-slekta med buss til Flisa. Baileys var visst en slager.

Så nå blir det mappejobbing til mandag igjen. Men man skal kose seg, og glede seg til jul. For neste uke drar jeg hjem. Endelig, etter et halvt år. Mamma sin mat, kos med jentene og forhåpentligvis kamp med Marit. Og kos. Masse kos. Og jobb og bilkjøring. Hurra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar