fredag 11. september 2009

"Your moodswings are giving me a whiplash."

Dagen startet utrolig, fantastisk bra, uten å gå inn i detaljer. Jeg smilte, og verden smilte tilbake. Plutselig snur alt sammen. Det er ikke likt meg. Jeg er gretten nå. Jeg er kjempegretten to timer før festen med første klasse. Hva slags inntrykk kommer jeg til å gi dem?
Grunnen til at jeg er så gretten er nesten flaut. Jeg var innstilt på taco. Skikkelig innstilt på taco. Og da jeg er innstilt på taco, blir jeg tidenes mest skuffa person om jeg ikke får det. Det skjedde nå. Min distré og gira lillesøster skulle komme og spise taco. Så klarer selvfølgelig ho å misforstå en melding je sender, så da jeg ringer ho er ho hjemme igjen. Min verden faller i grus. Nå føler jeg ikke for å pynte meg, smile til alle eller drikke med mennesker som aldri hadde ditcha taco-date med meg.
Jeg føler meg teit også. Hvem faen er det som skifter humør så plutselig bare for en misforståelse om når man skal spise taco? Jeg får det på tirsdag, det avtalte vi. Jeg føler jeg har lyst til å si at jeg kommer, men så skal jeg "misforstå". Forferdelig teit og barnslig, og ikke likt meg. Hva er det som skjer? Drømte jeg nettopp om noe jeg kunne vært sur for? Jeg må skjerpe meg. Shake it off. Happy thoughts. HAPPY FREAKIN' THOUGHTS!!

Kanskje en grandis hjelper på humøret. Jeg tviler, men jeg må gi det en sjanse.
Skål, alle sammen.

2 kommentarer:

  1. liker twilight sitatet, og forstår til dels tacofrustrasjonen, det er ganske så alvorlige saker altså;)

    SvarSlett
  2. Je vart fort glad igjen da, en big one og pernille hjalp på humøret =)

    SvarSlett