søndag 7. juni 2009

Free hugs og vampyr-crush

En klem. Kan si mer enn tusen ord. En klem er god medisin, uansett. Og jeg er kjempeglad i å klemme. Derfor er jeg glad for å ha funnet AK, min klemmevenn. Vi skal gå i Nordre med skilt "Free Hugs", og gjøre hverdagen bedre for våre medborgere. Hvis vi ikke tør det her i Norge, kan vi alltids gjøre det i Australia.

Nå nærmer det seg slutten på mappa og skoleåret. I den anledning var det avslutningsfest på skolen i går. Hurra, unnskyldning for å tømme i seg alkohol! En liten del av klassen møtte opp, og vi satt i vår egen sære lille sirkel med et latterlig høyt bord i midten. Vi var kulere enn alle andre. Og jeg har aldri skålt så mye på en kveld. Vi skålte for Jørn, sønnen til Jørn, musikkorpset til sønnen til Jørn, skuffkak, Australia, den harde kjerne, Anneline, kåken, Mellomveien, intimfest, kåkensluts og sikkert mye mer jeg ikke husker. Men jeg lærte nytt ord. Tæææt. Skrives sikkert ikke sånn, men jeg tror kanskje det var slik det skulle uttales. Jon Kjetil som introduserte det for oss, veldig artig.
Kvelden endte på Supa, i en hule. Meget koselig, og masse pene mennesker. Som kun gikk forbi, desverre. Jeg og AK lekte lesbiske på vei hjem, stor slager. Og kjøpte burger som ble konsumert i Palasset. Å logge på msn er kanskje ikke det lureste å gjøre på fylla.

Så kommer dagen derpå. Jeg ble vekt av min kjære samboer Pernille. Jeg trampet i gulvet for å forsikre ho om at jeg var oppe. Spiste overkrydret tacokjøtt til frokost (som jeg ikke merket at var overkrydret, til Magnus' store skuffelse), og ble med Pernille for å ta noen bilder. Det var fort gjort, vi er effektiviteten selv. Så var det litt daffing på sofaen, før kafé. Mye kom fram, noen hadde vært hore. Jeg liker det.
AK kom på besøk i kveld, og vi har sett Prison Break i hele kveld. Veldig mye pene mennesker der også, det må jeg si. Wentworth Miller, bli min..?
Vi tok AK som gissel igjen, og fnisa mer enn vi har gjort på lenge. Ho satt også og koste med noen sine baller, sånn i løse lufta.

Jeg har bestilt meg nye motiver på min mobil! Kjempegøy. Et Twilight-motiv, et bakgrunnsbilde med Edward Cullen, og et kjempesøtt tegna motiv. Mobilen min er en fryd å se på, rett og slett!
Apropos Twilight. Den nye filmen kommer 20. november. Gjett hvem som skal stå først i kø? Jeg. Med Monica og Sandra ved min side. Jeg gleder meg som en unge allerede. Gleder meg til å se denne fantastiske mannen/vampyren skal vise sitt smukke ansikt på kinolerretet. Det er stort, et sånt kinolerret. Vi skal kose oss med den filmen, og vi skal prøve å ikke skli av stolene våre.

3 kommentarer:

  1. ej gler mej MAX til å skli av kinosetet.

    SvarSlett
  2. Tæt æ jo det nye cool :p

    SvarSlett
  3. Yes, da! Vi skal skli, også skal vi sikle litt.

    SvarSlett