mandag 29. juni 2009

Sommer på jorda

Det er sommer. Jeg kom hjem til tidenes sommer. Herlig! Soling, bading og sladring med jentene mine. Ahh..
I går var en tur ned på Flisa på siste dag av mart'n obligatorisk. Da kommer det folk fram fra alle bergeskaft, som mamma sier, og er på Flisa. Torsdag, fredag og lørdag, er det full folkefest. Gata - ja, vi har bare en gate, er fullt til randen av folk. Fulle folk. Og stemningen er høy! Dette har jeg gått glipp av i fire år nå, pga syden-turer, så neste år skal jeg ta igjen for alt det tapte. Jeg gleder meg allerede.

Bading på kvelden var digg, Persbydammen har aldri vært varmere tror jeg. Ida lekte i vannkanten, og ga meg et skummelt, ekkelt dyr i snusboksen min. Jeg fikk panikk, og Ida ble glad. Både ho og Annette hadde litt angst fra tre dager med bare fyll, så Ida måtte sove hos meg. Ho var redd for angsten.

Ida dro tidlig på jobb, og Annette kom så vi skulle sole oss sammen. Så dro vi på Flisa, og vi lekte turister. Vi kjøpte tacobaguette, og kjørte ned til tannpirker'n. Jada, vi har en gigantisk tannpirker, ved brua. Og vi så på de få bila som kjørte forbi, og planla vår tisseturné. Annette lurte nemlig på når det ble uakseptabelt for unger å tisse ute, slik bak en busk, hvor lenge man kunne gjøre det før man ble for gammel. Så da skal vi dra rundt i vårt langstrakte land og tisse rundt omkring for å sjekke folks reaksjoner. Veit ikke om det blir no suksess, men artig blir det da!

Bada på ettermiddagen i dag, med Ida, Annette og Maja. Vi planlegger roadtrip til Danmark neste sommer. Vi vil ha en volkswagen van, og ta alt på sparket. Jeg gleder meg enormt.
Kvelden ble tilbrakt hos Ida, med grilling og kaninsex. Ida har to kaniner, to guttekaniner, som hopper rundt hjemme. De heter Pluss og Minus. Pluss hopper på Minus. Minus hopper tre skritt frem. Pluss hopper etter og begynner å jokke. Minus hopper tre skritt fram. Pluss hopper etter og jokker. Sånn er dagen til Pluss og Minus. Stakkars Minus, blir voldtatt dagen lang. Det går nok til et punkt, og Minus dreper Pluss. Men vi får se. Underholdning er det da!
Vi lå i dobbelthengekøya til Ida og så på gamle bilder. Like underholdende. Folk forander seg, det må jeg si.

I morgen kommer Hopen på besøk! Ringte ho i dag, og ho var på vei til Østlandet. Liker det veldig da ho overrasker meg sånn. Sverigetur og reker på kvelden i kveldssola på verandaen vår. Ahh..

Hvorfor flyter noen venner lenger og lenger unna? Det gjør meg trist..

1 kommentar: