søndag 28. juni 2009

Välkommen til det ryska paradis!

05.15 lørdag 20. juni henta vi Kjetil. Etter mye att og fram inni Oslo, var vi på vei til Gøteborg. Vi skulle nemlig til Montenegro! Og flyet skulle vi ta fra Gøteborg. Dit er det langt, forresten.
VI kom oss på flyet, og vi kom oss av flyet og på en buss med masse svensker.
"Hej, mitt navn är Amanda, och jag ska vara eran guide." Jaha, altså ingen soving på den bussturen. Sola skinte, og vi var optimister. Men det tok slutt etter to dager med storm. Jada, det var storm i syden! På kvelden ble det ikke mørkt, fordi det lyna så jævlig. Men jeg prøvde å holde humøret oppe. 14.30 på tirsdag, kom sola! Og den titta ned på oss resten av dagen. De neste dagene var sola framme litt nå og da, så vi løp ut på verandaen så fort vi så sola, klint inn i olje. Da det regnet, noe det gjorde hele tia, så vi på Family Guy. Hurra. Og jeg leste ut andre boka i Twilight-serien på tre dager eller no. Bra bok, forresten!
Kjetil leste også boka mi, og vi fant da ut at vi aldri kom til å finne kjærligheten og få det sånn som Edward og Bella har det. Og vi er misunnelige. Kanskje jeg skal kjøpe meg katter allerede nå?
Eirik og Kjetil så pene damer hele tiden, mens de kjekke mennene uteble. Kjetil øvde på å sjekke opp Amanda, og setningen "Hej, Amanda. Jag tycker du är snygg. Skulle du villa bli med mig på mitt rum?" dukket stadig opp, med litt forskjellige varianter.

Det er stille i Montenegro. Det er pensjonister og russere. Så jævlig mye russere. Utafor vinduet vårt hørte vi bare "vodka vodka vodka vodka." Og russere elsker å synge, hvis dere lurte.
Men det er også veldig pent i Montenegro. Grønt, frodig og gammelt. Gamlebyen var utrolig fin. Vi så den bare i regn, den er sikkert enda penere i sol.

Men turen var veldig fin, maten var god, og ølet ikke så aller verst. Vi drakk kun en dag, fantes nesten ikke en bar der en gang. Vi fikk slappet ordentlig av, ihvertfall.

"Hore" er blitt ført videre, og hakking på hverandre ble veldig populært. Kjetil hadde stygg stemme, og Eirik var mongo. Fin tur.

Det er veldig greit å komme hjem til masse sol her i Norge, så har man en liten sjanse til å bli brun allikevel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar