søndag 19. juli 2009

Long time no see.

På fredag hentet jeg og Ida Alexander på Flisa. Ida var redd det skulle bli rart, vi har jo ikke sett hverandre på fire eller fem år. Vi var unge og dumme da. Øl og grillmat ble handlet inn, og vi dro hjem. God stemning. Praten gikk lekende lett, og vi storkoste oss. Vi snakka om gamle dager, ting vi hadde gjort siden sist, gode og dårlige erfaringer med det motsatte kjønn og lure føre var triks. Angrepiller innerst i kjøleskapet er det meste ansvarsfulle jeg har hørt fra en gutt før. Jeg ble imponert. Bæsj i sekker, andre venner og noen sine erobringer i utlandet ble også tatt opp. Vi så sola gå opp over Kjælaberjet kl fem om morgenen, og snakka lenge etter det. Fire timer sov vi. Så jeg dro en egenmelding på jobben på lørdag, for å være med Alexander mens Ida var på jobb.
Etter to filmer om spekkhoggeren Willy og syngende, hysterisk morsomme snegler og en dusj tok vi turen til Ida på jobb. Der var det stille, som alltid på Flisa. Alexander kjøpte seg spill til Nintendoen og pakket det inn. Han gledet seg til å åpne den igjen.

Lørdagen ble rolig, vi så filmer, spilte brettspill og spiste taco. Midt under Wall-E fikk Ida telefon fra faren sin som er på ferie i Danmark. Hun ble alvorlig og litt høyrøstet. Hun gikk ned for å snakke. Jeg ble nervøs og så for meg det verste. Så skrek hun. Hun hadde kommet inn på politiskolen i Bodø. Jeg kjente et lykkerus. Jenta er såvidt 20 år, og kommer inn på første forsøk. Jeg kjente jeg ble stolt. Veldig stolt. Det ble også felt et par tårer på grunn av Wall-E og EVA. Forståelig.
Så var det natta igjen, og Ida dro tidlig på jobb.
Vi sov litt lenger, heldigvis, og så litt på Twilight til min store glede, før jeg kjørte Alexander til Kongsvinger på bussen. Iløpet av bilturen fant vi ut at gutter og jenter er teite. Man blir aldri klok på noen av dem.
Vi ble enige om at det ikke skulle gå fem år til neste gang, og det tror jeg heller ikke det gjør. En kjempekoselig helg jeg sent kommer til å glemme, rett og slett. Skulle ønske den varte lenger, og at Oslo, Trondheim og Bodø var nabobyer.

Et sted kan man leie et bur å bo i for 500kr i uka.

2 kommentarer:

  1. Men Lissen.. Du har ikke sett gutten på fem år, så drar du han med deg inn i dusjen ved første og beste anledning? Uanstendig. Sånn ellers, e tror e liker denne Alexander. Enhver type som pakker inn pakker til seg selv må være ålreit.

    Gratulerer til Ida :)

    SvarSlett
  2. Litt korreksjon der kanskje. JEG dusja, før vi dro på Flisa :p Men ja, meget ålreit. Sku ønske han og var i Trondheim.

    Ida sier sikkert takk :)

    SvarSlett