søndag 5. juli 2009

The world still spins

Jeg har laget meg konto på ebay. Det er farlig for bankkontoen min, men den har hatt det verre før. Jeg skal kjøpe meg holga kamera, men klarer ikke bestemme meg for farge. Jeg vil også ha kjoler. Masse kjoler. Sverige svikta meg på den fronten på tirsdag. Så jeg skal bruke penger på ebay nuh, siden været svikter meg også.

Og folkens. Michael Jackson er død. Det er trist og sånn, så klart, men jeg kjenner irritasjonen hoper seg opp da jeg leser at folk i Norge, norske kjendiser, ikke får sove om natta fordi de er i sorg. De kjente jo ikke mannen en gang! Han har ikke kommet med ny musikk siste tiåret eller noe, han har praktisk talt vært i skjul. Det er som han har vært død! Skjerp dere folkens. Han laget bra musikk, det er det ingen tvil om, men denne mannen, denne pedofile mannen som knapt hang sammen, kommer ikke tilbake om dere ikke sover.
Og folk i fanklubben hans har begynt å ta livene sine. Det bringer han heller ikke tilbake, hvis dere ikke har merket det! Verden har ikke gått under, den snurrer fortsatt.
Life goes on, people!

Så, ferdig med det lille irritasjonsmomentet i livet mitt akkurat nå.
Jeg er litt ensom. Det er noe som mangler liksom. Jeg har et lite sted i hjertet mitt som trengs å fylles opp. Hårfarge spiller ingen rolle. Du må være høyere enn meg, og kunne bære meg. Du må være snill, ha humor, være litt mystisk, en bitteliten smule sjenert kanskje, og ha en smittende latter. Du må være litt spontan og kunne ta meg med på morsomme ting, du må like alle vennene mine og være hyggelig. Du må like å kose litt, og du må være vampyr. Eller varulv. Hvis du er der ute, kom og besøk meg.
Snakkes!

2 kommentarer:

  1. nei lissen!
    ingen varulver, de har bare ett øyenbryn!
    fysj

    SvarSlett
  2. Ikke han i Twilight, tenk!

    SvarSlett