onsdag 1. april 2009

Hvilken vei peker kompasset i verdensrommet?

Opp grytidlig i dag. På bussen. Så på ny buss. Så ut i drittsnøvær langt borte for å ta bilde av en idrettslinje som gikk på ski. Hoj hoj!
Etter for mye frisk luft sovna jeg tvert da jeg var vel hjemme. Bråvåkna ti minutter før jeg skulle møte Sunniva på solsiden for en kaffe, men fikk stressa meg ned dit. Alltid hyggelig å henge med Sunniva, ho har like mange rare tanker og spørsmål som jeg har. Og kan a ikke svaret, finner a på et som høres logisk ut. Så slipper jeg å lure så mye mer.
Sunniva lurer på det samme som meg. Hvor er alle dueungene? Det skal jeg finne ut før jeg dør. Også skal jeg ta på en hai. Kanskje det blir det siste jeg gjør også?

Jeg, AK og Sandra har litt for vane å invitere oss selv til Monica. Det samme gjorde vi i dag, og tok med Pernille og Emmy. Da blir det stelt i stand med middag, cola, sjokolade og kanskje litt potetgull, og frustrerte fruer. Og dagens episode fikk meg litt våt i øyekroken, det må jeg si. Eli Scruggs - en usedvanlig ålreit mann.
Det blir alltid litt fjåsing da vi samler oss, og i dag var ikke noe unntak. En del griseprat, en del mobbing av hverandre og hverandres situasjoner, litt sladder og masse rare lyder. Ponnilyder som AK kaller det ofte. Vi har det gøy sammen vi, ofte på hverandres bekostning, men det er greit.

Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem egentlig. Mamma har kjøpt inn lutefisk bare til meg. Jeg kan se det for meg, lutefisken passe pepret og saltet med ribbefett over. Håhåå.. Nam!
Fått låne bok av AK i dag, som jeg skal lese på toget hjem. Den er om en mann som bor i skogen og dreper elger med kniv. Og han har et stort lem.

Hvilken vei peker egentlig kompasset i verdensrommet?

1 kommentar: