mandag 27. april 2009

Besøk, fyll og turisme

Lenge siden jeg har skrevet. Men det er fordi jeg har hatt besøk! Av Thomas! Helt fantastisk. Onsdag kveld kl 18.00. Eller, jeg satt og venta aleine på togstasjonen lenge før toget kom. Helt aleine med masse sommerfugler i magen. Klokka gikk bakover, det er jeg sikker på. Så, endelig sier dama på høyttaleren at toget kommer på spor 1. Jeg satt ved spor 2, så la på sprang. Sommerfuglene ble helt ville i magen min. Jeg så rundt meg. Jeg så han ikke! Så hører jeg "Elisabeth!" Der var Thomas. Altfor brun. Men jeg ble så glad! Herregud, jeg skalv. Jeg klarte akkurat å holde tårene inne. Endelig. Iselin var også med, koselig å se ho igjen og.

Onsdag kveld hadde vi fest. Igjen. Vi var ferdige med temaoppgaven, og Thomas var jo her. Kom en god del folk etterhvert, og jeg må si det er noen svarte hull, ja. Og jeg har lært. Man heller ikke bailey's i et glass det har vært rom og cola i, eller omvendt. Ufyselig. Men Erik drakk det! Og Sandra må ikke dele ting med meg på fylla. Jeg sier det, tydeligvis. Unnskyld Sandra. Men det var artig, det ho sa. Hihi.

Vi har også vært turister, Thomas måtte jo se Nidarosdomen. Vi titta på gravstøttene der. Sært? Ja. Men også litt spennende. Thomas syns vi er rare, men det er jo ingen nyhet. Jo Patrick var med oss, og vi kjøpte is i sola. En veldig fin dag.

Lørdag var det meldt sol. Og det ble sol! Vi sto opp i rimelig tid, og lå ute hele dagen. Solbrent på ene armen. Pent. Vi grilla etterhvert, og AK, Sandra og Erik kom. Emmy og Pernille hadde besøk av Ida fra hønefoss, og malin og henriette var også her. Vi drakk. En god del. Og vi lekte "jeg har aldri". Veldig morsomt med litt innabords. Kom fram mye rart og overraskende, kirker var involvert. Så dro de andre jentene til byen, mens jeg og Magnus dro til Vegar for å drikke opp resten av ølen vår. Vegar sa han gleder seg til jeg kommer til Australia, han sa han skal stå og vente på meg i latexbukser og håndjern, og voldta meg da jeg kommer. Jeg lo og sa jeg gleda meg, kunne jo ikke annet. Vegar er en kæru bæta. (=artig skrue)
Konserten var grei, litt spesiell musikk, men var fint. Vi dro innom Hellbunny. Der lukter det kanin. Så jævlig kanin. Og dama som jobber der var helt borte. Alle som var der var helt borte. Vi dro ned gjennomsnittsalderen kraftig. Det ble nach hos oss. Jeg briljerte med mine pizzasteking egenskaper, Erik mente jeg var frekk, og Ida mente jeg lo av stuslige ting. Men jeg hadde det gøy!
Det var masse nordlendinger i stua vår, så vi bestemte oss for å legge oss. Jeg, Henriette og Malin i senga mi og Erik på en ynkelig smal madrass på gulvet. Stakkar. Folk dro etter hvert, og jeg sov til tre, minst. Mongo.
Thomas dro denne dagen. Toget gikk halv fire. Trist at han måtte dra, men kjempekos å se han igjen. To måneder til jeg ser han igjen. Det er overkommelig.

Jeg er inne i en Friends-epoke for tiden. Jeg ser på Friends med en gang jeg har litt tid til overs. Kommet til sesong 6 nå tror jeg, Monica og Chandler har akkurat forlova seg. Man blir litt trist, og litt glad og litt misunnelig. Men bare litt. Man begynner å lure på om man selv noen gang kommer til å få det sånn. Og de fleste gjør jo det, og man er fortsatt veldig ung, men man tenker jo på det. Er drømmemannen der ute? Man må jo bare vente og se. AK mener jeg hadde passa bra med Onslow. I helsetrøye. Oh yes!

Hvorfor blir man møkkete under neglene dagen derpå?

1 kommentar:

  1. Sant, du ler av stuslige ting. Men det gjør e au. Morsomt. Vegar er litt skummel, og etter den skildringa skal e visst ikke dra på Hellbunny.. Du er Friendshore, men kool så lenge e får komme å se på av og til. Og spise meg feit. Onslow råkker, og man er skitten..

    SvarSlett