lørdag 4. april 2009

Halvfullt cola-glass = urinblære

Henta lillesøster Marianne i natt fra fest, og det ble tårevått som vanlig. Hjalp ikke så mye at ho hadde litt for mye innabords.
Fin dag i dag. Så Marit spille kamp, og var hos Ida på jobb. Lenge. Hansen&Dysvik er ikke min karriere føler jeg.
Jeg kjørte bilen min i dag. Herlig følelse! Og Flisa er smått idyllisk med strålende sol. *sukk*

Veien hjemme er elendig. Man kjører på sjokoladepudding. Kan ikke noen legge asfalt?
Jentekveld hos Karoline. Vi diskuterte en del i dag, om turen vår til Trysil på onsdag. Vi hadde store planer om å kjøre innom sverige og kjøpe mat og mer til, men da fant vi ut at vi ikke fikk med oss Ida fra Elverum, og det ville vi jo, så tar sverigeturen på mandag i stedet. God plan.
Vi så The Notebook igjen, så bra er den. Ida kom med noen bra utsagn og spørsmål, som alltid er like underholdende. Og ho lurer veldig på hvor drømmemannen hennes er. Ho trur han går rundt i verden her et sted og venter på ho. Og det kan jo hende, gjelder å være optimistisk.
Vi lærte masse om urinblæra i dag, Annette er nemlig sykepleierstudent. Veldig nyttig å vite, man kan ha en infeksjon i urinblæra som gjør at man føler man må tisse da man egentlig har nesten tom urinblære. Ho viste det med et halvfullt cola-glass. Man må gjøre det enkelt for små barn. Annette har svar på det meste, eller så finner a på noen svar. Vi tror på alt.

Man kan tråkke i grøten og gå rundt salaten. Hvilken salat?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar